Zicht op graveren, voor al uw graveerwerk op zicht

Zicht op Graveren is een jong bedrijf  gevestigd  in Nieuwe Tonge, vlakbij Middelharnis) op het Zuid Hollandse eiland Goeree Overflakkee. Wij graveren voornamelijk houten naamborden, geboorteplanken, tekstborden en kaas- em serveerplanken, maar zijn druk bezig om ons assortiment verder uit te breiden. Ideeën zijn er genoeg, maar de tijd om alles uit te werken is niet altijd aanwezig.

 

Voor zakelijke opdrachtgevers hebben we al veel RVS tagplates, type- en identificatieplaten gegraveerd en ook diverse kunststof varianten daarop. Verder hebben we een aantal relatiegeschenken met een logo er op gegraveerd mogen leveren. Een logo of  naam op een voorwerp, geeft het net dát beetje extra, zodat het een origineel relatiegeschenkje wordt.  Op veel producten is eenvoudig een logo te graveren, zelfs op een klein stukje zeep!

 

Reeds gerealiseerde opdrachten kunt u vinden op de website en misschien zit daar iets bij waar u ook net naar op zoek was. Mocht u zelf een heel ander idee hebben,  dan kunt u altijd contact op nemen zodat we in overleg uw idee vorm kunnen geven. Het is voor mij een uitdaging om het ontwerp zo te maken dat het matcht met  hetgeen u in gedachten heeft.

 

Voor ideeën of vragen kunt u  mailen of bellen naar:

Gerdine van Alphen                                                          gerdine@zichtopgraveren.nl                                                                         06-218 131 76