Over ons

Zicht op Graveren is in mei 2015 begonnen met graveerwerkzaamheden. In eerste instantie met het graveren van RVS-tagplates voor offshore installaties.  Hiernaast probeerden we tijd vrij te maken voor het ontwerpen van nieuwe producten. Beetje bij beetje werd de collectie uitgebreid met  houten geboorteplanken, tekstborden, naamborden en serveerplanken. Na verloop van tijd zijn we gestopt met het graveren van RVS en alleen met houten producten verder gegaan. Hout is gewoon een heel fijn materiaal om mee te werken.

Tot mei 2020 werden de door ons zelf gemaakte borden en planken alleen van steiger- en vurenhout gemaakt. Nu kunnen wij deze artikelen ook aanbieden in eikenhout en essenhout. De serveer- en tapasplanken van deze houtsoorten maken we zelf. Het is heel handig om op deze manier de afmetingen van een plank te kunnen bepalen.

Er wordt nog steeds geprobeerd om ons assortiment verder uit te breiden. Ideeën zijn er nog genoeg, maar de tijd om alles uit te werken ontbreekt.  Samen met Sjaak werk ik ook nog aan projecten in onze Ambachterij Uniek.

Wij zijn gevestigd op Battenoord, net buiten Nieuwe Tonge. Dit ligt op het Zuid Hollandse eiland Goeree Overflakkee op zo’n 9 km van Middelharnis. Zicht op Graveren heeft geen winkel, alle verkopen verlopen via deze website. Wel kunnen de bestellingen bij ons afgehaald worden, daarmee kunt u de verzendkosten besparen.

We horen graag wensen, vragen en ideeën van klanten. Het is voor ons een uitdaging om uw idee om te zetten naar een tastbaar product. Om te vragen of ook uw idee gerealiseerd kan worden kunt u mij bellen of liever nog een mailtje sturen:

Gerdine@zichtopgraveren.nl

 

Zicht op Graveren-Battenoordsedijk 6-3244 LC-Nieuwe Tonge-Tel.nr.06-21813176